Hitta lediga kontorshotell, söker du kontorshotell?

Se till att ta referenser på det kontorshotell du har tänkt hyra in dig hos innan du skriver på några kontrakt. I Göteborg med omnejd har de allra flesta ett mycket gott rykte. Om du beslutar dig för att hyra de lokaler du behöver hos ett kontorshotell i Göteborg med omnejd så kommer du bokstavligt talat att hamna mitt i smeten.

Det är nämligen här som allt händer. Det är här som möjligheterna till expansion finns för dig och ditt företag. Du kommer att bli förvånad över hur smidigt jobbet går om du hyr in dig och ditt företag hos ett kontorshotell i Göteborg. Dina kunder kommer garanterat att bli imponerade av stilen och finessen i de lokaler du hyr som kontor.

”Lokalisera Kontorshotell jobbar nära våra hyresgäster och ser till att promota så ofta det går, nedan ser du en kort presentation från några av våra dem.”

Följ länken för mer information, här Hyra kontorshotell Göteborg

Stor företagsamhet i Västra HisingenSen har vi också byggt upp ett kontorshotell, säger projektkoordinator Daniela Ölmunger. 1160 nya företag har stadsdelen fått under de senaste tre åren. Projektet som kostat 18 miljoner kronor har fått EU-stöd till 40 procent, resten har Göteborgs stad ...Sveriges Radio
Pressinbjudan: Skapar lokala EU-projekt samhällsnytta? - Slutkonferens ...starta företag, stöttat befintliga företagare, drivit kontorshotell samt satsat på arbete med entreprenöriella kompetenser i skolan. Alla insatser har haft som mål att ta tillvara på den skaparkraft och potential som finns i stadsdelen för att skapa en ...Mynewsdesk (pressmeddelande)
Nordens största företagshotell expanderarIdag invigs ett nytt våningsplan på företagshotellet Arkipelagen i Sisjön i Göteborg. Expansionen innebär 51 nya kontorsrum och företagshotellet, som redan idag är Nordens största, har nu totalt 325 kontor med plats för cirka 500 hyresgäster. - Vi ser ...Mynewsdesk (pressmeddelande)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress